Google Ads

Google Ads er en av de viktigste kanalene innen annonsering på nett som krever spesialkunnskap og kompetanse for å oppnå suksess. Konkurransen på Google Ads er tøff på grunn av et høyt antall virksomheter som kjemper om de samme kritiske brukerne. Derfor er det viktig at du velger en pålitelig Ads-partner som kan hjelpe deg å nå dine mål.

Jeg tilbyr et komplett og helhetlig spekter av tjenester innen Google Ads, og kan bistå deg med annonsering i følgende:

  • Søk
  • Display
  • Mobil
  • Google Shopping
  • YouTube
  • Remarketing

Google Ads er en selvfølge i dag

Annonsering på Google Ads er en nødvendighet for virksomheter som vil lykkes på nett. Dagens forbrukere bruker ikke Internett ti ren underholdning eller informasjon lenger, men heller for å få hjelp i nesten alle aspekter ved livet. Dette skaper en overflod av muligheter for målrettet og relevant annonsering i Google.

Enten om du bygger en merkevare eller selger et produkt, utgjør Google-annonsering på nett en kostnadseffektiv og fleksibel måte å kommunisere med dine potensielle kunder samt å drive målrettet trafikk til nettsiden din.

Google Ads er kongen av PPC-annonsering og byr på et utvalg av forskjellige annonseringsmuligheter. For eksempel er det mulig å eksponere brukeren for produktbilder med pris direkte i søkeresultatene med Google Shopping-annonser.

Overlat din kampanje til en ekspert

Google Ads er et av de enkleste, men de mest effektive verktøyene for annonsering på nett i hele verden. Etter hvert som du vil fordype deg i Ads, vil du innse hvor kompleks det er. Derfor anbefales det å overlate din Ads-kampanje til en ekspert, så du ender opp med å betale kun for målrettet og relevant trafikk.

Jeg er offisiell Google Partner og sertifisert Google Ads-ekspert med over 7 års erfaring. Jeg har administrert over 100 kontoer i alle størrelser. Jeg kan hjelpe din Internett-tilstedeværelse å skape en lønnsom Ads-strategi, samt bistå med både søkemotoroptimalisering og webanalyse.

Fordeler ved Google Ads

Relevans
Google Ads er langt mer målrettet enn markedsføring i offline medier. Det er enkelt å måle effekten av en kampanje og foreta justeringer underveis.

Synlighet
Millioner av visninger er et tastetrykk unna på et stadig voksende nettverk av nettsider.

Tilgjengelighet
Dine annonser er tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året. Dette betyr at du kan nå enhver målgruppe, uansett av plassering eller tid.

Kontroll
Du betaler per klikka – det betyr er hvor mange ganger besøkende klikker på annonsene dine. Vil du ha 10 000 klikk, er det det du vil betale for.

Prisgunstighet
Å kjøre en annonseringskampanje er rimelig. Ved bruk av PPC-triks vil du få en uslåelig avkastning på investering.

Mitt mål er å drive nye kunder til bedriften din gjennom målrettet annonsering og konverteringssporing. Jeg skal sørge for å finne den rette målgruppen slik at din avkastning på investering blir så stor som mulig.

Gratis gjennomgang av din Ads-konto
Start her!