Hjemmeside

Jeg leverer komplette løsninger innen webutvikling basert på WordPress, verdens mest populære publiseringssystem. Trenger din nåværende hjemmeside en overhaling, eller søker du ny identitet, er jeg personen du leter etter.

Hjemmeside til bedrift

Jeg lager funksjonelle, pene og mobilvennlige hjemmesider som er optimalisert for økt synlighet i søkemotorer. Du bestemmer selv hvordan din hjemmeside skal se ut. Jeg kommer med forslag til utforming og design som jeg mener er optimale for din bedriftsprofil. Din nettside er et uttrykk for din bedrifts kompetanse og troverdighet.

Responsivt design

Alle hjemmesider utviklet av meg leveres med responsivt design, dvs. at hjemmesiden vises pent på alle enhetstyper og skjermstørrelser. Med stadig økende mobilbruk er det uunnværlig å ha en mobiltilpasset hjemmeside; Google straffer faktisk de hjemmesidene som ikke er mobiltilpasset.

SEO-vennlig hjemmeside

På Internett handler alt om å være synlig overfor målgruppen sin. En funksjonell og velstrukturert hjemmeside danner grunnlaget for en vellykket søkemotoroptimaliseringsstrategi. Jeg leverer hjemmesider som er bygget på en suveren teknisk løsning, og som er i samsvar med alle retningslinjer innen søkemotoroptimalisering.

WordPress

WordPress er verdens mest brukte publiseringssystem. Det er ettertraktet av både utviklere og kunder for sitt brukervennlige grensesnitt og brede kompatibilitet med tredjepartstjenester, og egner seg ypperlig til intern bruk innenfor enhver bedriftsorganisasjon. Utvikling av en nettside basert på WordPress senker transaksjonskostnader, hvilket medfører en mye mer attraktiv sluttpris til kunden.

Tilfør bedriften din et suverent tilsnitt med en profesjonell hjemmeside.

Ny hjemmeside?
Start her!