SEO-ekspert i Oslo

Jeg har jobbet som SEO-ekspert i Oslo siden 2009. I dag har jeg over 50 kunder i min portefølje og har som målsetting å rangere enhver nettside jeg optimaliserer på første side av Google for samtlige betydningsfulle søkeord. En naturlig konsekvens av dette er en betydelig økt andel organisk trafikk.

Hva kan du forvente av en SEO-ekspert?

Man bør stille noen forventninger til sin SEO-ekspert. Noen av dem er:

  • Din SEO-ekspert respekterer og overholder alle retningslinjer for å unngå at din nettside blir straffet av Google.
  • Vedkommende har erfaring og kunnskap om lokal SEO.
  • Hun/han har gode rutiner når det kommer til måling av resultatene og rapportering.

Spørsmål å stille til SEO-ekspert Jakob Englund:

1. Hvor lenge har du jobbet med søkemotoroptimalisering?

Jeg har jobbet som SEO-ekspert siden 2009, så det vært syv år nå. «Alle» i dag kan grunnleggende om SEO, og mange av dem driver SEO-byråer. Men det krever ekte erfaring å gjøre kunder glade. Gjennom årenes løp har jeg ervervet meg masse kunnskap, forbedret mine strategier og arbeidet med mange kunder. I mine øyne slår ingenting mange års erfaring, da søkemotorer som Google er veldig dynamiske. Du er ute etter en SEO-ekspert som ikke bare kan fikse problemer, men også forutse dem.

2. Hvordan kan min bedrift dra nytte av dine strategier?

Alle bedrifter er unike. Jeg kommer til å trenge å vite hva deres mål er, slik at jeg kan tilpasse mine SEO-metoder etter deres behov. Til å begynne med vil jeg foreta en analyse og se nærmere på deres styrker og muligheter. Videre vil jeg foreslå en strategi for hvert av følgende aspekter: lenker, innhold og sosiale medier. Denne strategien er designet for å forbedre din posisjon i søkeresultater (økt synlighet for dine kunder), forsterke din ytelse i sosiale medier (mer engasjement), samt forbedre kvaliteten av innholdet ditt. Jeg tilbyr også Lokal SEO til små og mellomstore bedrifter, særlig i Oslo og Bergen.

3. Når kan jeg forvente å se første resultater?

SEO tar tid, særlig for langsiktige mål. Mine fleste kunder ser betydelig forbedrede resultater etter 3-6 måneder, men dette er kommer an på nisje og målgruppe.

4. Følger du Googles retningslinjer?

Alle mine SEO-strategier overholder retningslinjene til Google. Jeg er opptatt av langsiktige løsninger, så du kan være trygg på at nettsiden din ikke vil bli straffet.

5. Hvordan skiller du deg ut fra SEO-eksperter?

Jeg fokuserer på langsiktige resultater og lover ingen mirakler over natt. Ingen skjulte lenker, ingen hastverksløsninger — det finnes ingen snarvei til toppen av Google. Det er også hvorfor jeg har designet mine taktikker slik at din Internett-tilstedeværelse vil vokse selv etter oppdraget vårt.

Hvis du selv vurderer å hyre inn en SEO-ekspert, kan du sende meg en forespørsel. Jeg har erfaring med søkemotoroptimalisering for store og små nettsider, både lokalt og på mobil. Mange av mine kunder driver nettbutikker.

Jeg fokuserer på langsiktige resultater og lover ingen mirakler over natt. Ingen skjulte lenker, ingen hastverksløsninger — det finnes ingen snarvei til toppen av Google.

Er du på utkikk etter en SEO-ekspert?
Start her!